Novosti, Savjeti

Zdravlje i ljepota – saveznici kvalitete života

Na adresi Bračak 8, u sklopu Opće bolnice Zabok i bolnice hrvatskih veterana, 20. svibnja 2021. otvaramo našu novu specijaliziranu prodavaonicu za lijekove i medicinske proizvode.

Baš nas ova poslovnica ispunjava ponosom, jer smo u nju vrlo brižno utkali svo naše iskustvo i znanje.

S puno pažnje i promišljanja preuredili smo prostor i pripremili širok asortiman proizvoda namijenjenih ponajprije posjetiteljima i pacijentima bolnice, djelatnicima bolnice i svima onima koji brinu i žele savjet više o zdravlju i ljepoti ili pak trebaju pomoć oko nabave i kupnje medicinskih proizvoda u službi zdravlja.

Naših 19 godina u radu sa korisnicima daje nam dodatni vjetar u leđa, jer nas iskustvo i neprekidna stručna edukacija te težnja za boljom uslugom čini pouzdanim partnerom svakom našem kupcu.

U našem prodajnom programu možete pronaći: medicinske uređaje (tlakomjere, vage, pulsne oksimetre, tens uređaje, glukometre, digitalne i klasične termometre….), namjensku kozmetiku, medicinske uniforme, anatomsku obuću, bezreceptne lijekove, dodatke prehrani, dermokozmetiku, proizvode za vježbanje, pomagala iz programa inkontinencije, pomagala za lakši hod i brigu o trajno ležećim bolesnicima, kozmetiku i pelene za naše najmlađe i ostali program u službi prevencije i praćenja zdravlja.

Zašto doći k nama?

U prvim danima navratite iz znatiželje kako bismo vam uživo opravdali sve ranije navedeno (moramo napomenuti da smo u prvim danima za sve naše kupce pripremili prigodan poklon i popuste na određene brendove dermokozmetike). Isto tako, svakom kupcu za vrijednost košarice iznad 250,00 kn poklanjamo jedan proizvod iz bogate linije Feller dodataka prehrani (https://mevfeller.com/hr/).

Sada kad smo privukli vašu pažnju, želimo vam napomenuti kako ćemo u danima koji dolaze opravdati i naš naziv „one stop shop“ – jedinstveni multidisciplinarni koncept nabave, prodaje, edukacije i dostave medicinskih proizvoda u službi zdravlja.

Očekujemo Vas radnim danima od 8:00 do 16:00 sati.

Posjetite nas, jer smo tu samo zbog Vas. Vaš novi saveznik u očuvanju zdravlja!

Ljepota zdravlja – centar zdravih rješenja

Related Posts